Nieuwe John Deere voor het komende seizoen 2020

Er werd voor het komende seizoen geïnvesteerd in een 2e 6250R van John Deere. Deze zal de plaats innemen van de 7230R aan de 2e 6rijige planter. Alsook wordt er een 2e frees voorzien voor in de fronthef. Zo zullen we komend seizoen kunnen starten met 2 identieke combinaties.

Lees meer »

PotatoEurope

PotatoEurope vindt dit jaar plaats in Kain op 4 en 5 september. Ook loonbedrijf Deroo is aanwezig met hun nieuwe AVR Puma!

Lees meer »

Fries en Rachelle trouwen

Op 9 maart 2018 geven Fries en Rachelle elkaar het ja-woord. Fries is de laatste van de 3 broers die trouwen bij loonbedrijf Deroo. Om dit laatste feest extra kleur te geven, zal er op 16 juni een klantenreceptie zijn. Voor de klanten en alle anderen wordt er ook op 16 juni een opendeurdag voorzien vanaf 14h30. 

Lees meer »

AVR aan zet

Na stevige onderhandelingen voorziet AVR loonbedrijf Deroo dit jaar van 2x een AVR PUMA 3. Deze 2 identieke machines worden voorzien van alle toeters en bellen: axiaalset, ACC rooibek, rijdend lossen bunker enzovoort. Voor deze 2 nieuwe machines verdwijnen er 2 oudere AVR puma's het bedrijf met pijn in het hart. 

Lees meer »

Garford zal zorgen voor perfect geschaafde wortelen en pastinaken

In 2018 werd reeds veel geschaafd met een eigen ontwikkelde machine. Voor het volgende seizoen in 2019 heeft de firma geïnvesteerd in een nieuwe schaaf van het merk Garford. Deze Mercedes der schaven zal volautomatisch de rijen volgen, schaven en terug ophogen. Alsook zal het mogelijk zijn in dezelfde werkgang tussen de rijen te bespuiten met een bepaald zelf aangeleverd product.

Lees meer »

Nieuwe dewulf kwatro voor seizoen 2019

Voor het komende rooiseizoen werd reeds geïnvesteerd in nieuwe Dewulf Kwatro. Na de nodig aanpassingen zal deze machine ingezet worden in vroege en late aardappelen. Alsook wortelen zullen ermee gerooid worden. 

Lees meer »