OVER ONS

Loonbedrijf Deroo is gespecialiseerd in het zaaien/planten en oogsten van groenten. Met ons betrouwbaar, up/to date machinepark en (nog belangerijker) enthousiaste medewerkers zijn we ieder jaar te vinden op vele verschillende locaties.

Onze kwaliteit

Onze kwaliteit is gebaseerd op maximale inzet van mens en machine onder alle weersomstandigheden. Al onze machines staan bekend om hun hoog rendement en lage uitval.

Sinds het begin van het loonbedrijf zijn wij bezig om nieuwe ontwikkelingen te bedenken en toe te passen binnen de dagelijkse werkzaamheden.

Familiebedrijf

Als familiebedrijf streven wij ernaar om de dienstverlening te leveren die onze klanten van ons wensen en verwachten.  Door de korte lijnen kunnen we snel inspelen op wensen van de klant en met de schat van ervaring en kennis die we dragen uit het verleden, zorgen we dat onze machines perfect worden afgesteld en gebruikt.

Met de liefde voor mechanisatie en automatisatie die ons in de genen zit, brengt dit ongetwijfeld het bedrijf en de werkzaamheden naar een hoger niveau.